Club Ibiza


Op vakantie gaan naar Ibiza is genieten. Neckermann heeft de beste accommodaties voor je geselecteerd. Club Aquarium biedt je met zijn idyllische ligging rust, maar de nabijheid bij de vele uitgaansgelegenheden bieden je ook de gelegenheid om te feesten.


Bekijk de scherpste aanbiedingen van Neckermann

Booking.com heeft met 22 hotels op Ibiza het hotel voor jou. Hotel Club La Noria ligt ideaal dicht bij Playa d'en Bossa, zodat je het nachtleven maximaal kan ervaren. 's Middags geniet je ontspannen van het nabij gelegen strand.


Bekijk de scherpste aanbiedingen van Booking.com

Clubs Ibiza

Ibiza is ‘the place to be’ voor de beste uitgaansgelegenheden. Ibiza is een echt party eiland waar regelmatig bekende DJ’s optreden in clubs zoals Pacha en Amnesia. Naast genieten van zon, zee en strand kun je op Ibiza dus ook prima feesten. Mensen van over de hele wereld komen naar Ibiza voor deze geweldige clubs. De beste clubs vind je in en rondom Ibiza-stad.

Club in Ibiza

Op zoek naar een goede club in Ibiza? Kies dan voor de Pacha. Pacha biedt ruimte aan 3000 feestgangers. Een entreeticket kan echter wel prijzig zijn. Je betaald op een avond met een goede DJ al snel 40 euro entree. Ook Club Amnesia op Ibiza is een aanrader met DJ’s zoals Armin van Buuren en Roger Sanchez.

Ibiza beach club

De meeste clubs op Ibiza hebben meerdere danszalen, van R&B tot House. Ook zijn er diverse clubs op Ibiza met schuimparty’s en beachparty’s. De echte beach club feesten vier je natuurlijk aan het strand van Ibiza. Neem echter wel voldoende geld mee, de entree en drankjes kunnen duur zijn of zoek een leuke dude of girl en laat je trakteren. Een biertje bij Amnesia kost ongeveer 10 euro.