Boot naar Ibiza

 ferry powered by AFerry.nl 

Boot naar Ibiza

Vanaf het vasteland van Spanje gaan verschillende boten naar Ibiza. Een overtocht duur vanaf Valencia niet erg lang, je bent er in ongeveer 5 uur, maar dan heb je ook een heerlijke tocht achter de rug! Een boottocht naar Ibiza is ook leuk om de tocht zelf. Op de boot is veel te doen, je ziet nog wat van Valencia en komt lekker uitgewaaid op de bestemming Ibiza aan. Tussen de Balearen varen ook boten. Van en naar Ibiza en dan naar Mallorca of Menorca. Er zijn voldoende mogelijkheden voor boottochten van en naar Ibiza.

Boten Ibiza

Omdat Ibiza een eiland is, gaan er vanzelfsprekend redelijk wat boten richting Ibiza. Ibiza is een populaire bestemming van meerdere bootreizen. Er gaan meerdere boten vanaf meerdere plekken in Spanje naar Ibiza. Vanaf bijvoorbeeld Valencia, Barcelona, Denia en Palma kan je een boot vinden die naar Ibiza vaart. Een boottocht naar Ibiza kost niet bijzonder veel als je kijkt naar wat je ervoor terug krijgt. Een heerlijke middag op een goede boot van een locatie in Spanje naar Ibiza.

Boot Barcelona Ibiza

Met de boot kan je ook van Barcelona naar Ibiza varen. Zo een reis is helemaal niet duur en hartstikke leuk om te maken! Je kan bijvoorbeeld een boottocht van Barcelona naar Ibiza boeken via Aferry. De reis is een leuke ervaring en zowel bestemming als vertrekpunt zijn mooie plaatsen! Zo een boot reis op het water in de zon, heerlijk! Van Barcelona, een bruisende stad, naar Ibiza waar je kan zonnen, feesten en genieten van de omgeving. Het eiland voor een goede vakantie bij uitstek.