Foto’s Ibiza

Jouw foto van Ibiza hier?

Foto’s op Ibiza

Ibiza biedt uitstekende mogelijkheden om mooie vakantie foto’s te maken. Maar uit de oudheid is op Ibiza niet veel meer terug te vinden. Ibiza kwam onder water te liggen. Kalkafzettingen zijn duidelijk te zien aan de oppervlaktes van de bergen van Ibiza. De kalkafzettingen vormen een uniek beeld wat veel mooie foto’s van Ibiza kan opleveren. In het verleden kwam Ibiza nog een keer onder water te liggen en uit deze periode is er nog zand, leem en kalksteen te vinden. Op de velen foto’s van Ibiza is te zien dat de kalkafzettingen een uniek effect hebben op de kust en het strand van Ibiza.

Ontstaan van Ibiza

Lange tijd geleden ontstonden gebergtes zoals de Alpen en de Pyreneeën en werd door de stuwkracht van de bergen ook Ibiza boven de zeespiegel zichtbaar. Op foto’s van Ibiza is te zien dat het in werkelijkheid een rots is die nu boven de zeespiegel uitsteekt. Voor de foto’s van de veel plantensoorten kan beter de zuidzijde van het eiland bezocht worden.

Foto’s van zand en kalksteen

Door de voornamelijk kalkachtige bodem van Ibiza die zorgt voor een helder contrast op de foto’s van Ibiza zijn er veel plekken te vinden om uitstekende vakantie foto’s te maken van Ibiza. Met name te noemen zijn grotten en gebergtes. Vooral dat laatste levert indrukwekkende foto’s op van Ibiza. Al deze verschijnselen ontstaan door de combinatie van water en scheuren en breuken in het gesteente wat unieke beelden oplevert voor vakantie foto’s van Ibiza. Als deze kant van het eiland voor het eerst bezocht word zullen veel toeristen ontdekken dat deze kant van het eiland een stuk leuker kan zijn voor vakantie foto’s dan de indrukwekkende kustlijn die ook vele bijzondere locaties kent voor vakantie foto’s van Ibiza.