Foto’s Ibiza vakantie

Jouw foto van Ibiza hier?

Vakantie Ibiza

Het eiland Ibiza is een ideale bestemming voor uw vakantie. Ibiza is een Spaans eiland in de Middellandse Zee. Ibiza is vooral onder jongeren een erg geliefde vakantiebestemming. Vakantie op Ibiza betekent voor hen een vakantie om nooit te vergeten. Ibiza heeft een druk nachtleven, ideaal voor een leuke vakantie op Ibiza. Ook worden dan veel leuke vakantiefoto’s op Ibiza gemaakt, dat is mede door de prachtige omgeving. Van de Balearen is Ibiza het meest westelijk gelegen eiland.

Ibiza Vakanties

Tijdens een vakantie op Ibiza is veel te zien. Zo is er Ibiza Stad, ook wel Eivissa genoemd. Van deze stad is de historische stadskern tot werelderfgoed van UNESCO verklaard. De mooiste foto’s van Ibiza kunt u echter misschien wel op het strand schieten. Met een prachtige blauwe zee en goudgele stranden een ideale locatie voor geslaagde vakantiefoto’s van Ibiza. Het weer op Ibiza is meestal goed en veel zon is dan ook vrijwel altijd een garantie.

Vakantiefoto’s Ibiza

Vanaf verschillende punten op het eiland heeft u zicht op de oude stad van Ibiza. Dit is de kern van de stad met een aantal zeer oude gebouwen. Er is een nederzetting van Feniciërs in Sa Caleta, ook onderdeel van het werelderfgoed van UNESCO. In de stad Sant Antoni op Ibiza is een standbeeld te vinden dat het ei van Columbus verbeeldt. Dit is omdat men beweert dat Columbus in deze plaats op Ibiza is geboren. Er is dus genoeg te zien tijdens een vakantie op Ibiza.