Kaart Ibiza

Kaart van IbizaStrand van Ibiza

Overdag zijn de gezellige stranden van Ibiza, ook wel het kalk eiland genoemd, de uitgelezen plek om lekker te bruinen of om een frisse duik te nemen in het schitterende helderblauwe water. Op de kaart Ibiza is duidelijk te zien dat het eiland voornamelijk wordt omringd door stranden. Als de zon ondergaat, stromen de terrasjes vol en begint het leven in de binnenstad. De verschillende stedelijke centra zijn tevens af te lezen op de kaart. Een doolhof van kleine straatjes en steegjes vol met kroegen, restaurantjes en winkeltjes.

Uitgaan op Ibiza

Ibiza is beroemd vanwege zijn wilde uitgaansleven, maar biedt nog veel meer dan dat zoals leuke dorpjes, mooie stranden en baaitjes en een mooie natuur. De kaart van Ibiza biedt een goede mogelijkheid om u te oriënteren op de activiteiten en bezienswaardigheden. De vluchttijd naar Ibiza bedraagt ongeveer 2 uur en 25 minuten. De luchthaven bevindt zich naast de hoofdstad van het eiland, Ibiza-Stad, deze is af te lezen op de algemene kaart van Ibiza.

De Balearen op de kaart

Ibiza is een eiland dat behoort tot de Balearen. De Balearen is een eilandengroep en bestaat uit vier hoofdeilanden, Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera, twee kleinere eilanden, Dragonera en Cabrera, en verder nog honderden kleine eilanden. Op de kaart van Ibiza zijn de omliggende eilanden duidelijk te zien. De meeste van deze eilanden zijn via een Spaanse boot te bezoeken, met de kaart van Ibiza kunt u makkelijk bekijken welke eilanden het best te bereiken zijn vanuit Ibiza. De Balearen liggen op de kaart van Ibiza ten oosten van het Spaanse vasteland in de Middellandse Zee, de Spaanse stad Barcelona ligt ongeveer op ca. 300 kilometer.