Ibiza playa


Ibiza Playa is met recht een van de populairste hotels op het eiland Ibiza. Met een prachtig strand voor de deur en het oude centrum op een kwartiertje loopafstand is dit hotel een ideale uitvalsbasis voor je vakantie op Ibiza.


Bekijk de scherpste aanbiedingen van Sunweb

Playa den Bossa Ibiza

Ga je binnenkort op strand vakantie naar Ibiza Playa? Het eiland Ibiza kent vele verschillende soorten stranden. Het strand van Playa den Bossa is één van de langste en grootste stranden van Ibiza. Dit strand is gemakkelijk te bereiken vanuit Ibiza Playa. Playa den Bossa staat ook bekend om zijn bruisende nachtleven en alles draait hier om zien en gezien worden. Vanuit Ibiza Playa kun je gemakkelijk reizen naar diverse bekende bars en clubs in deze plaats.

Playa Ibiza

Ook in Ibiza Stad zijn er vele beroemde discotheken te vinden. Het hotel Ibiza Playa ligt op slechts 15 minuten lopen van het bruisende centrum. Wanneer je in de middag lekker wilt relaxen in de helder blauwe baai op een mooi zandstrand zit je goed bij Ibiza Playa. Het hotel Ibiza Playa wordt slechts door de promenade gescheiden van het strand en heeft ook een groot zwembad. Ibiza Playa is zowel bij de jongeren als gezinnen met kinderen een bekend en populair hotel.

Playa Sol Ibiza

Mocht je toch liever niet naar Ibiza Playa gaan, dan kun je kiezen voor de appartementen Playa Sol. Deze appartementen liggen in de bekende plaatst van Ibiza namelijk Playa den Bossa. Hotel Ibiza Playa ligt in tegenstelling tot dit appartementencomplex, weer dichter bij Ibiza Stad waar je lekker kunt slenteren door de kleine Spaanse straatjes, op zoek naar een leuk jurkje om ‘s avonds aan te trekken. Of het nou hotel Ibiza Playa wordt of een andere accommodatie, kijk nu snel op Ibiza.nl voor het goedkoopste aanbod en boek vandaag nog je vakantie!