Vliegtickets Ibiza

Vliegen naar Ibiza

Voor een vakantie Ibiza is het verstandig om het vliegtuig te kiezen, de vliegtijd is ongeveer 2 uur en 15 minuten. Het vliegveld van Ibiza heet Ibiza Airport en ligt ongeveer 7 km ten zuidwesten van Ibiza-Stad. Je vliegtickets naar Ibiza kun je boeken bij meerdere online reisbureaus, bijvoorbeeld via TUIfly of Tix.nl.

Vluchten en prijzen Ibiza

Vluchtinformatie Ibiza
MaatschappijVertrekpuntBestemmingPrijsBoeken
budgetair budgetair Amsterdam (AMS) Ibiza (IBZ) Vergelijk de goedkoopste vluchten naar Ibiza bij BudgetAir, al vanaf € 222,-. Boek nu
vliegwinkel.nl vliegwinkel.nl Amsterdam (AMS) Ibiza (IBZ) € 62,99 Boek nu
cheaptickets cheaptickets Amsterdam (AMS) Ibiza (IBZ) Bij Cheap Tickets vind je de goedkoopste aanbieders op een rij! Boek nu
worldticketcenter worldticketcenter Amsterdam (AMS) Ibiza (IBZ) € 186,- Boek nu

Goedkoop een auto huren op Ibiza

Een auto huren op Ibiza wordt voordelig met Holidaycars. Met een kwalitief hoog en laaggeprijsd aanbod vind je bij Holidaycars de auto die je zoekt voor je vakantie op Ibiza. Al vanaf € 386,- per week!

Bekijk de scherpste prijzen van Holidaycars

Vliegreis naar Ibiza Airport

vliegtuigKijk bij het boeken van een vliegticket Ibiza zowel naar de prijs, het vertrekpunt als de bestemming. Dit kan veel verschil maken in de kosten van het vliegticket. Zo kan een vliegticket Dusseldorf – Ibiza veel goedkoper zijn dan een vliegticket Amsterdam – Ibiza. Of er tijdens je vlucht naar Ibiza ook een film draait en er een maaltijd geserveerd wordt is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en de duur van de vlucht.

Transfer Ibiza – accommodatie

treinDe afstand naar Ibiza stad vanaf Ibiza Airport is ongeveer 7 kilometer. Er rijden geen treinen op Ibiza, wel rijdt er tussen 7 uur ’s ochtends en 11 uur ’s avonds ieder half uur een bus naar Ibiza-stad. Een busrit kost maar €1,20. Moet je naar een andere stad? Dan kun je vanuit Ibiza stad nog een bus pakken. Natuurlijk staan er op Ibiza Airport ook taxi’s, een rit naar Ibiza-stad kost maximaal €10,- en duurt ongeveer 20 minuten.